Škola pro psy Conica - Psí hotel

Svod chovných psů a fen 2019

V neděli 17.11.2019 se konal ve Znojmě - Dobšicích Svod chovných psů a fen 2019. Celkem bylo na tuto akci přihlášeno 101 německých ovčáků. Z mé chovatelské stanice Bohemia Atomica byli přihlášeni 3 psi a 1 fena - Picolla B.A., Pigy B.A., Rynno B.A. a Sniper B.A.

Akce byla na poměrně velmi vysoké úrovni, téměř všichni psi i feny předvedli velmi kvalitní výkony. Posuzovaly se jak povahové vlastnosti daných jedinců, tak i exteriér. Všichni  pak byli u každého psa podrobně seznámeni s jeho krevní linií a případnými vhodnými protějšky pro další chov. Exteriér a krevní linie hodnotili pánové Ing. Novotný a Ing. Strouhal, povahové vlastnosti vyhodnocoval MVDr. Tichý.

Psi byli prověřováni při přepadu z makety a následovalo zadržení figuranta s protiútokem. Figurování se zhostili pánové Soukop, Hanel a Ing. Neužil.

Ze všech účastníků bylo vyhlášeno 10 nejlepších psů a 10 nejlepších fen. Všichni účastníci obdrželi pohár za účast a my jsme s obrovskou radostí a nadšením zjistili, že mezi nejlepších 10 fen se dostala Picolla Bohemia Atomica s Šárkou Benčovou a mezi nejlepších 10 psů se dostal Sniper Bohemia Atomica s Andreou Křížovou.

Mám radost, že všichni 4 moji odchovanci se předvedli pěkně a 2 poháry bylo velké překvapení a velmi příjemná třešnička na dortu.

Celkovým vítězem svodu mezi psy se stal Xerxes Manepo Ideál a nejlepší fenou byla Cher Suché Lazce.  Cenu diváků si odnesl pes V-Umpalumpa Chmelový kvítek.

Z víkendu jsme odjížděli nadšení. Děkujeme pořadatelům za velmi pěkně připravenou akci a já celému mému odchovu a jejím páníčkům za  pěkné předvedení svých svěřenců. V neposlední řadě bych chtěla poděkovat Martinu Jarošovi za kvalitní přípravu našich psů.

Děkuji. Za Školu pro psy Radka Benčová.


Škola pro psy Conica - Psí hotel
Hlídání pejsků s ubytováním
Ke Kalinovu mlýnu
Ořech
Česká republika
Telefon: Hotel - 602 200 345 , Výcvik - 777 606 616
Hotel pro psy Darkove poukazy Kontaktujte nas