Škola pro psy Conica - Psí hotel

Mezinárodní závod CACIT

O víkendu 6.-8.srpna 2021 se konal Mezinárodní závod CACIT 2021 v Dobříši. Závodu se zúčastnilo 64 závodníků ze 7 států. Od nás ho absolvovala Andrea Křížová se svým německým ovčákem Sniperem Bohemia Atomica.

V pátek ve 13:00 bylo zahájení s losováním a od 16:00 se začalo závodit. Andy se Sniperem si vylosovali poslušnost s obranou v sobotu a stopu v neděli. Sniper cvičil radostně, s ochotou a jediná hrubá chyba byl druhý povel pro ulehnutí na vysílání vpřed. Celkem na poslušností získal 84 bodů. Na obraně mimo neoběhnutí jedné makety nic nevymýšlel a předvedl Sniper svůj standardní výkon. Z obran si odnesl 83 bodů. Ač to nevypadá, v této obrovské konkurenci si dvojice nevedla špatně a před námi byla Sniperova nejsilnější disciplína a tou je stopa. Stopy probíhaly na vyšších travnatých terénech. Sniper vyšel pěkně, u prvního předmětu se chviličku zastavil, ale poté šel dál, tudíž mínus 7 bodů. Potom následovaly 4 čisté lomy a moc pěkně vypracované úseky a my už jsme se tetelili.... Pár metrů za 4 lomem najednou pes vystřelil - něčeho se lekl, jako kdyby za ním ,, bouchl" svět. Ani rozhodčí, ani kladeč, ani my jsme neodhalili co se stalo. Andy naštěstí šňůru udržela a druhým povelem stopa výkon dokončili. Díky této nenatrénovatelné situaci, která je stála asi 13 bodů, byla stopa ohodnocena 75 body. Celkem tedy získali 242 bodů, což jim vyneslo 35. místo.

Sniper se zúčastnil prvního velkého závodu a s jeho výsledkem jsme byli spokojeni. Oběma jak Andy tak ,, Napovi” gratulujeme a držíme pěsti do dalších závodů. Závod vyhrál pan Petr Foltyn s BO Boss Belrott, na druhém místě se umístila paní Evija Mankopa s BO Angry Bird Manlihaus a třetí místo obsadil pan Alessandro Dalvit s BO Phenix de Orelav.

Škola pro psy Conica - Psí hotel
Hlídání pejsků s ubytováním
Ke Kalinovu mlýnu
Ořech
Česká republika
Telefon: Hotel - 602 200 345 , Výcvik - 777 606 616
Hotel pro psy Darkove poukazy Kontaktujte nas